BREZPLAČNI WEBINAR

PREPRIČAJ KOGARKOLI - zvito, ne na silo!

Prepričevanje je ključ do uspeha in najpomembnejša sposobnost v življenju, saj poveča naš vpliv in pospeši doseganje ciljev.

Ne rabiš boljšega argumenta, rabiš le boljšo tehniko!Z magistro družboslovnih znanosti, komunikologinjo in certificirano hipnoterapevtko Anjo Horvat Jeromel.

Če želiš

OPLEMENITI SVOJ NAJVEČJI POTENCIAL - MOČ PREPRIČEVANJA

se prijavi na najpomembnejši brezplačni webinar za tvoj uspeh!

V četrtek, 20. 4. 2023 ob 20h prek ZOOMa (če se webinarja ne moreš udeležiti v živo, si lahko posnetek ogledaš naknadno v zaprti FB skupini)

Uspeh dosežeš le skozi uspešno izmenjavo z drugimi!

● Če si spreten v prepričevanju, lahko bolje sodeluješ z drugimi ljudmi in gradiš dobre odnose. To ti omogoči, da prideš dlje in hitreje. Tako lahko dosežeš nove dimenzije življenja, ki si jih morda ne moreš niti predstavljati.

● Izboljšaš lahko odnose s partnerjem, z otroki, sodelavci, prijatelji…

● Z boljšo prepričljivostjo povečaš svoj vpliv na druge ljudi in na njihove odločitve.

● Tvoj glas dobi večjo odmevnost. In postaneš ključni člen svoje skupine.

● S spretnejšim prepričevanjem lahko dosežeš poslovnih uspeh in povečaš prodajo.

● Za uspeh ne rabiš večje moči ali sile, ampak večjo spretnost prepričevanja.

● Z boljšim prepričevanjem lahko ustvariš večjo povezanost v različnosti ali vplivaš na spremembo prepričanj sogovornika.

● Ko poznaš principe prepričevanja v povezavi z delovanjem možganov, hkrati postaneš tudi boljši prejemnik informacij in se znaš bolje zaščititi pred neetičnim ali škodljivim prepričevanjem (kot so polresnice, laži ali nelogični argumenti).

● Z razumevanjem prepričevanja postaneš bolj zavesten in prisoten v komunikaciji, zato se lahko zaščitiš tudi pred morebitnimi spretnimi manipulatorskimi posamezniki.

● S poznavanjem principov učinkovitega prepričevanja preprečiš, da bi bil vedno znova izkoriščan s strani drugih in začneš graditi odnose na principu “win-win”.

● Kar pa je najlepše pri omenjenih principih, da ti omogočijo, da se lahko znajdeš čisto v vsaki situaciji, na katero se niste posebej pripravil, saj izboljšajo tudi improvizacijske spretnosti.

“Res je, da bo samo neozaveščena oseba poskušala izkoristiti druge ali manipulirati z njimi, vendar prav tako res, da se mogoče samo neozaveščeno osebo izkoristiti in zmanipulirati.”
– Eckhart Tolle, The Power of Now

Uspeh lahko dosežeš le skozi uspešno izmenjavo z drugimi! Spretnost prepričevanja ti omogoči boljšo izmenjavo!

REZERVIRAJ SI SVOJE MESTO NA BREZPLAČNEM WEBINARJU!

Po prijavi prejmeš potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi glede webinarja in s povezavo do zaprte FB skupine, kjer bomo povezani nekaj dni pred webinarjem in po njem.

V FB skupini bo na voljo tudi POSNETEK webinarja.

Na voljo pa ti bom tudi jaz, da ti odgovorim na morebitna dodatna vprašanja! Zato ne zamudi priložnosti in se pridruži ekskluzivni FB skupini (povezavo dobiš v potrditvenem mejlu).

NA WEBINARJU IZVEŠ:

● Ali predstavljeni principi zares delujejo?

● Ali so triki za prepričevanje sploh uporabni?

● Kako prepričevanje uporabljamo etično?

● Ali rabiš predznanje ali talent da bi lahko učinkovito uporabil spretnosti prepričevanja v praksi?

● Ali lahko uspešno prepričuješ tudi, če si čustvena ali visoko empatična oseba?

● Ali je za prepričevanje potrebna tudi vaja ali je dovolj če samo pogledaš samo seminar?

● Za katere situacije pride v poštev?

● Zakaj tehnike prepričevanja delujejo?

● 8 korakov za uspešno prepričevanje

ŽIVJO, SEM ANJA HORVAT JEROMEL

Sem profesionalna, certificirana hipnoterapevtka, NLP trenerka, magistra družbenih ved in avtorica pred kratkim izdane knjige Kvantni kreator. Že vse življenje se ukvarjam z oblikovanjem prepričanj. Uporabljam kombinacijo uspešnih metod, ki temeljijo na preizkušenih znanstvenih načelih, zato so varne in uporabne tako v osebnem kot poslovnem življenju.

Od nekdaj so me zanimale najbolj uspešne metode in tehnike, ki delujejo učinkovito, hitro, preprosto in trajno. To mi omogoča doseganje odličnih rezultatov za moje stranke.

Kot svetovalka za odnose z javnostmi in marketing namreč že vrsto let oblikujem različne percepcije ciljnih skupin za številna podjetja. Pred tem sem bila vrsto let vodja odnosov z javnostmi v UniCredit banki in podjetju Halcom, kjer sem skrbela za interno komunikacijo, komunikacijo z mediji in vodenje najrazličnejših marketinških projektov.

Nekaj let pa sem bila tudi novinarka in urednica pri različnih osrednjih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice, Ekologičen.

Že več kot 20 let prek številnih člankov, predavanj, konferenc in dogodkov izobražujem javnost na temo percepcije, prepričanj, komunikacije, propagande, osebne rasti in zdravih navad, informacijske tehnologije.

S TRIKI IZ WEBINARJA LAHKO POVEČAŠ SVOJO MOČ PREPRIČEVANJA!

NE ZAMUDI TEGA BREZPLAČNEGA WEBINARJA IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO ŠE DANES.