Meditation for manifestation

MEDITACIJA ZA MANIFESTACIJO AKTIVACIJE NAJVIŠJEGA POTENCIALA NA ZEMLJI

POMEMBNA INFORMACIJA za vse, ki so vam omenjeni izrazi domači ;):

kvantna fizika, poskus z dvema režama (double-slit experiment), meditacija.

Po svetu se odvijajo različne aktivnosti in nekatere med njimi imajo zelo pozitivne in srčne namene, ki so dobre za celotno človeštvo. Med njimi je tudi pobuda, ki so jo začeli nemški pravniki in zdravniki v sodelovanju s kolegi po vsem svetu. Poleg tega si tudi ogromno posameznikov, mnenjskih vodij in znanih osebnosti prizadeva delovati v najvišjo dobrobit človeštva po vsem svetu.

VEČJA SKUPINA NAŠIH PRIJATELJEV IN PODPORNIKOV nas BO POMAGALA pri AKTIVACIJI POZITIVNEGA POTENCIALA vseh teh prizadevanj, da se odvijejejo V NAJVIŠJE DOBRO VSEH NAS IN CELOTNEGA VESOLJA.

1+1=3

Vabim tudi tebe, da se nam PRIDRUŽIš, ker POVEZANI SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!

Kako lahko POMAGAŠ:

vsak dan ob 9h ali 10h zvečer vzpostavi (na svoj način kot to počneš običajno) meditativno stanje oz. možganske valove theta (med 4-8 Hz), se poveži z vsemi, ki so v tem frekvenčnem kanalu in vzdržuj to stanje vsaj 10 minut ali dlje. V tem času pa si predstavljaj/vizualiziraj/občuti, HVALEŽNOST, da SE JE AKTUALNA SITUACIJA ŽE REŠILA POZITIVNO v prid ŽIVLJENJU, ZDRAVJU, MIRU, LJUBEZNI IN SVOBODI ter je že vzpostavljeno pozitivno ravnovesje, harmonija, radost na Zemlji!

ZAČNEMO z 10. oktobrom 2020 ob 21h ali/in 22h vsak dan, ko imaš čas. Glede na to, da nas je ogromno, ki pri tej aktivaciji sodelujemo, bo vsak dan pokrit.

POZOR! ŠE DISCLAIMER:

Vesolje je inteligentno polje energije, ki celoto drži skupaj in jo povezuje. Vse in vsi smo v našem vesolju neločljivo povezani ter vse in vsi vplivamo drug na drugega. Kako to počnemo je izbira naša, a pozor: zaradi zakona privlačnosti dobimo nazaj potencirano, to kar oddajamo! Vse kar počnemo, počnemo na lastno odgovornost!

 

Vljudno vabljeni, da delite svoje izkušnje z meditacijami spodaj v komentarjih.