about pictue 1

Sem Anja Horvat Jeromel, trenerka reprogramiranja umov, aktivatorka želenih kvantnih
potencialov in inštruktorica kvantnega skakanja.

Hopla, hopla, hopla… In tako sem nekega dne svoj um izpostavila najpomembnejši manipulaciji -samo-manipulaciji. Rerpogramirala sem ga za pozitivno realizacijo življenja!

Ja, vem... Ampak MEJA MED NOROSTJO IN VIZIONARSKOSTJO JE TANKA.

A najboljši kazalnik, na kateri strani te meje smo, je vpogled v naše življenje.

Vse življenje sem veljala za drugačno in čudno ter se tega sramovala. Moja odprtomiselnost se je še posebej odrazila v času mojega “presnega obdobja”. A takrat sem se hkrati zavedela svoje vizionarske narave, ki je posledica moje raziskovalne usmerjenosti, ki mi pomaga tudi pri poslovnem delovanju, saj omogoča tudi mojim strankam, da pogosto na trgu delujejo korak pred časom in pred konkurenco ter tako dosežejo položaj mnenjskega voditeljstva. Tako meni in mojim strankam uspeva pred ostalo večino odpirati svoj um, se nenehno izobraževati in spoznavati najnovejše prakse. Ta spoznanja v svojem imenu in imenu strank nato delim z javnostjo in ciljnimi skupinami skozi delavnice, predavanja, digitalne kanale, televizijske in radijske vsebine, časopise in revije.

Zavedam se, da ima vizionarstvo ali delovanje pred časom tudi svojo ceno: preden se zgodi preboj, te večina ljudi okoli tebe (družinskih članov in prijateljev) dojema kot čudaka, ki se mu je zmešalo. A kotse je izkazalo v primeru presnojedstva – večina njih danes prav tako pripravlja smoothije, telovadi, celo meditira in dela na svoji osebnostni rasti.

Ko sem nekoč čakala v zakulisju naše nacionalne televizije, kamor sem bila povabljena, da bi predstavila zdravo življenje, sem se soočila s prebliskom, ko sem morala pri sebi preveriti, če se to zares dogaja… Kako je možno, da imam priložnost govoriti o tako pomembni temi, deliti svoje ideje in vplivati na širše občinstvo pred TV zasloni o tem.

A čeprav se je v tistem trenutku zdelo nekoliko surrealistično, je bilo resnično. In imela sem vso pravico biti neskončno hvaležna, da imam priložnost neposredno pozitivno vplivati na ljudi.

Nisem pa se takrat zavedala – da sem se znašla v vlogi mnenjske vodje.

Postavljala sem trende, saj sem bila pred časom. Ker sem pred ostalimi odprla sem svoj um in se začela izobraževati, spoznavati druge prakse in nato delila svoje znanje naprej: skozi moje delavnice, predavanja, internet in kasneje tudi na večini televizij, radijskih postajah, časopisih, revijah.

Na nek način se je vse zgodilo po naključju. Toda po drugi strani se ni – bila sem tam, kjer sem morala biti.

Stvar je bila v tem, da so se moje skoraj 15-letne izkušnje z upravljanjem komunikacij ter moje novo znanje in strast do zdravega (in hkrati okusnejšega) prehranjevanja in življenja združile/prekrižale. Omogočile so mi, da sem lahko prvič v življenju promovirala sebe in dejansko izpostavila sebe in svojo veliko idejo.

Ugotovila sem, da mi je bilo celo lažje biti v zakulisju, kot izvajalka teh storitev za druga podjetja in mnanjske vodje.

A kmalu je postalo zabavno, saj sem ugotovila, da lahko počnem natanko to, v kar sem verjamem, da je najbolje. In je delovalo. Uspela sem biti relevantna, opažena in sposobna navdihniti in vplivati na druge.

Z vzporednim sodelovanjem s številnimi podjetji, posamezniki, ki jim pomagam pri nadgradnji poslovanja, pritegovanja pozornosti njihovih ciljnih občinstev, medijev, vlagateljev, širše javnosti, sem v teh letih svoje strokovno znanje in izkušnje še nadgradila.

Zato sem se odločila, da je čas za še večje spremembe.

Svoje znanje in izkušnje zdaj delim z vami, da skupaj vstopimo v svet menjskih vodij prihodnosti. Ustvarjalcev sprememb. Vizionarjev. Transformatorjev. Pionirjev. Junakov. Mojstrov uma. Mojstrov lepše prihodnosti.

Na podlagi izkušenj vam zagotavljam: MI IMAMO ŠE TOLIKO REZERVE LJUDJE! In če ste pripravljeni na nove dogodivščine, vam z veseljem pomagam:

 • -odkleniti dostop do vaših rezerv
 • -okrepiti moči vašega uma, srca in zavesti
 • -povečati vaše naravne sposobnosti (kot so: telepatija, prekognicija, intuicija, vizualizacija, lucidno sanjanje, zdravljenje na daljavo, samozdravljenje s pomočjo misli in lastnih prepričanj)
 • -sprejeti svoje poslanstvo in doprinesti najboljše kar imate k celoti.

Trdno verjamem, da če boste redno trenirali preproste vaje (podrobneje jih opisujem tudi v knjigi Kvantni kreator), da nikoli več ne bo, kot je bilo, ampak bo samo še lepše in prijetnejše

No, to je bilo šokantno vprašanje, ki sem da dobila od ene svoje bližnje osebe, ko sem mu poslala kratek zapis iz knjige, ko se je končno začela spreminjati v črke. Šokantno je bilo naprej zato, ker sem pričakovala, da bodo vprašanja, ki so mi bila napovedana nekoliko bolj vsebinske narave in ne toliko osebnostne.

In večina mojih prijateljev, ko jim povem to zgodbo, se razjezi nad vprašanjem te osebe, češ, kako si je drznila biti tako nesramna. A jaz pa sem ji začela mirno odgovarjati in pojasnjevati svoj vidik, zakaj sem ravno jaz prava oseba za predajanje svojih znanj o človeškem umu, percepciji, zavesti, psihi, nevroznanosti, kvantni fiziki… In ko sem se vračala domov in v umi prevrtavala izkušnjo, sem ugotovila, da sem v vseh teh letih raziskovanja omenjenih področij, hkrati tudi v praksi že veliko naredila na sebi (kar seveda ne pomeni, da me še vedno ne čaka delo do konca življenja).

Pravzaprav sem naredila ključno stvar, sprejela sem svojo ranljivost, svojo nepopolnost in točko, na kateri se nahajam.

In to je bil preobrat v moji osebni rasti, saj sem dojela, da imamo vsi različne palete sposobnosti inznanj in karkoli želimo delati, moramo najprej sprejeti stanje, v katerem se nahajamo, nato pa iz tega rasti naprej. In vedno so in bodo ljudje, ki jim moje izkušnje lahko pomagajo in jim moj način podajanja informacij ustreza ter jim tudi pomaga pri njihovi rasti. Kot tudi nasprotno: vedno bodo ljudje, s katerimi nisem kompatibilna in jim moje informacije ne koristijo. In to je moje sporočilo, ki ga želim predati tudi naprej.

Kajti to sporočilo je zares tisto, ki nas opolnomoča in daje motivacijo, da se premikamo naprej ne glede na leta ali še posebej po tem, ko smo že ven iz šole ali faksa ali smo že globoko v rutini obstoječega dela, ki ga opravljamo. Opazila sem, da se takrat radi zataknemo v coni udobja, iz katere pa se nočemo/bojimo podati ali se težko premaknemo.

A dejstvo je, da se vsi lahko učimo in rastemo do konca življenja, če smo odprti za to.

SIcer sem diplomirala in magistrirala na temo graditve percepcije javnosti s pomočjo psiholoških in komunikacijskih tehnik, ki se uporabljajo v propagandi, in jih tudi sama že od študija naprej uspešno uporabljam v praksi.

Svoje izkušnje sem nekaj let nabirala v vlogi novinarke in urednice pri različnih uglednih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice. Poslovna pot me je nato zanesla na področje odnosov z javnostmi in marketinga, saj sem bila vrsto let tudi vodja odnosov z javnostmi v mednarodni banki in uspešnem IT-podjetju, kjer sem se izpopolnila v komunikaciji z mediji in vodenju najrazličnejših zahtevnih projektov. Nato sem se podala na podjetniško pot, kjer v okviru lastne agencije Fenomena komunikacije opravljam številne promocijske in piarovske projekte za različne naročnike, ki jim pomagam dosegati prepoznavnost v javnosti in v medijih. Ponosna sem, da sem pred časom pomagala enemu od prej nepoznanih slovenskih IT-start up podjetij do takšne prepoznavnosti v javnosti, ki je rezultirala v sklenitvi večmilijonskega posla z novim soinvestitorjem.

Kot se za zavestno mojstrico propagande spodobi, sem aktivna tudi pri številnih družbeno odgovornih projektih. Urejam tudi spletni portal Ekologičen. Aktivna sem v pobudah za lokalno samooskrbo, zdravo družbo ter človeku in planetu prijazen način življenja.

V času spoznavanja zdravega prehranjevanja sem ustanovila Presno umetnost, v okviru katere sem raziskovala živo hrano in zdrav način prehranjevanja, kar sem tudi predajala naprej ljudem prek svojih delavnic, predavanj in svetovanj o presnem prehranjevanju. Julija 2012 sem predavala tudi na enotedenskem seminarju o zdravem presnem prehranjevanju v okviru programa Harmony na otoku Pašman.

Strastno si prizadevam tudi za nenehno osebnostno rast, zato sem se odločila, da svoje izkušnje prelijem v knjigo Kvantni kreator, saj sem prepričana, da bi s tem znanjem v celotni družbi lahko spodbudili razraščanje zdrave miselnosti, vrednot in odnosov. To lahko pomaga celotnemu človeštvu, da se čim bolj neboleče in gladko pomakne na višjo stopnjo zavesti, iz katere je mogoče kreirati raj na Zemlji.

 SI TUDI TI ŽELIŠ USTVARITI NOVO REALNOST
 Pomagam ti:

 • -usmeriti tvoj fokus in percepcijo, da te bo zgodba, ki si jo pripoveduješ v ozadju uma, pozitivno namagnetila, te opolnomočala in vodila v želeno izkušnjo,
 • -implementirati zdravo vsebinsko ideto za zdrav um,
 • -uvesti zdrave navade za zdravo telo,
 • -uporabljati preproste trike za uspešno uresničevanje želja.

 TAKO PREPROSTO IN HKRATI TUDI KOMPLEKSNO!

Najdeš me lahko na moji uradni spletni strani www.anjahorvatjeromel.com, kjer lahko spremljaš moje vsebine na temo zavesti, percepcije, komunikacije, propagande. Lahko se prijaviš na moje delavnice, konference ali izbiraš med mojimi produkti.

Za vsebine o zdravem načinu življenja, ki vključujejo zdrave navade, zdrave jedi, sladice, domačo kozmetiko, zeliščne zdravilne rešitve ipd., lahko obiščeš portal www.ekologicen.si.

Če pa potrebuješ mojo strokovno pomoč na področju promocije svojega podjetja, projekta ali blagovne znamke, pa se lahko povežeš z mano prek www.fenomena.si.

Če te zanima vpogled v knjigo Kvantni kreator, lahko preveriš tukaj.

OPOZORILO!

PRI MOJEM TRENINGU GRE ZA GLOBOK PROCES, KI NI ZA VSAKOGAR. ZATO TO NI ZATE, ČE:

 • – nisi pripravljen/a sprejeti tudi stvari, ki nam niso tako všeč (kot je na primer disciplina, vztrajnost, odrekanje, občasni padci…),
 • – spremeniti svojih slabih navad in nezdravih odvisnosti,
 • – če ne želiš priti v stik s svojo resnico, čustvi, močjo,
 • – če si ne upaš postati bolj igriv/a,
 • – če nisi pripravljen/a na podajanje v neudobno in neznano,
 • – če nisi pripravljen sprejeti odgovornosti za svoje življenje.

ŽELIŠ POSTATI MOJSTER KVANTNEGA KREIRANJA? VPIŠI SVOJ E-MAIL.

OPOZORILO:
Uporaba na lastno odgovornost! Možni stranski učinki: spremenjena zavest in uresničeni cilji.