ZAKAJ VERJAMEM IN PRISEGAM NA KVANTNO KREIRANJE / MANIFESTIRANJE

Kvantno kreiranje ali manifestiranje sem že tolikokrat izkusila v praksi, v obliki prečudovitih izkušenj in izpolnjenih želja. In da sem ga lahko izkusila, sem morala najprej dopustiti možnost, da je možno. Še prej pa sem se podrobneje podučila o tem (in to tudi prelila v knjigo Kvantni kreator), potem pa sem se odločila to stestirati. Priznam, da so se mi vmes oglašali stari programi polni dvomov in nezaupanja, a se jim nisem pustila.

Danes vem tudi na podlagi kvantne fizike, da so vse stvari ‘zapečen’ podatomski svet. (Kaj mislim s tem, v priloženem videu.)

Ko se pogovarjam z vami in ljudmi okoli mene, vem, da nisem edina, ki sem izkusila že toliko uresničenih kreacij. Tudi vi mi rečete, da se vam to dogaja. Kar je dokaz, da vsi to uporabljamo, le da morda vsi ne poznamo teorija, zakonitosti, tehnologije, znanosti v ozadju. Ampak po drugi strani, zakaj bi jo, če pa stvari delujejo tudi brez tega. Teorija je le za vse, ki so ‘nejeverni Tomaži’ in rabijo tudi razlago za racionalni um.

Dejstvo je tudi, da se vse nove tehnologije in vsi izumi rodijo, ko se izumitelj zanese na metafizičen svet, do katerega dostopa prek DOMIŠLJIJE, VIZUALIZACIJE, SANJARJENJA, BRAINSTORMINGA IDEJ…

Vse, kar obstaja v materialni obliki, je bilo predhodno v naši domišljiji, imaginaciji, viziji. In to so tudi ključna orodja za manifestacijo. (*Niso pa edina – glej spodaj!)

Tu pa je tudi zgodba vseh religij, vključno z duhovnostjo (ki postaja nova religija mimo našega zavedanja), ki temelji na teh zakonitostih zavesti in podzavestnega uma in je predstavljena skozi metafore. (Malo več tudi o tem v videu.)

*Pomembno opozorilo: Zgoraj navedena orodja pa niso edina oz. so le ena plat medalje. Druga enako pomembna plat manifestacije pa je FIZIČNO DELOVANJE V SMERI ŽELENEGA CILJA!

 

Prijavi se na e-novice