Skoči na vsebino

Anja se kot avtorica, predavateljica, certificirana hipnoterapevtka, NLP trenerka in magistra družboslovnih znanosti že vse življenje ukvarja z reprogramiranjem prepričanj posameznikov in širših ciljnih javnosti. To počne prek storytellinga, odnosov z javnostmi in hipnoterapije.

Od nekdaj jo zanimajo najbolj učinkovite metode in tehnike, ki delujejo učinkovito, hitro, preprosto in trajno. To ji omogoča doseganje odličnih rezultatov za svoje stranke. Vse njene metode temeljijo na preizkušenih znanstvenih načelih, zato so uporabne tako v osebnem kot poslovnem življenju.

Prek spletnega skupinskega programa kot tudi prek individualne hipnoterapevtske prakse je z uspešnim reprogramiranjem njihovega nezavednega uma pomagala številnim posameznikom, da so dosegli transformacijo in preboj ter dosegli nepričakovane uspehe na različnih področjih življenja.

Anja je tudi avtorica knjige Kvatni kreator. Že več kot 20 let prek številnih člankov, predavanj, konferenc in dogodkov izobražuje javnost na temo percepcije, prepričanj, komunikacije, propagande, osebne rasti in zdravih navad, informacijske tehnologije.

Nekaj let je delovala tudi v vlogi novinarke ali urednice pri različnih osrednjih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice. Je tudi urednica in novinarka spletnega portala Ekologičen.

Knjiga Kvantni kreator Anja Horvat Jeromel
anja about 2

Kot svetovalka za odnose z javnostmi in marketing za svoje naročnike oblikuje različne percepcije ciljnih skupin. Pred tem je bila vrsto let tudi vodja odnosov z javnostmi v mednarodni banki in uspešnem IT podjetju, kjer je skrbela za interno komunikacijo, komunikacijo z mediji in vodenje najrazličnejših marketinških projektov.

Ponosna sem, da sem kot certificirana hipnoterapevtka, usposobljena za različne oblike dela s posamezniki, ki se počutijo preobremenjeni, zafrustrirani in zataknjeni na mestu, da jim pomagam, da se hitro znebijo destruktivnih misli, čustev, vzorcev in vedenja, ki vam povzročajo težave v vašem življenju.

Posameznikom pomagam do hitre in trajne spremembe s preoblikovanjem podzavesti, njenih zastarelih programov in sistemov prepričanj. Pri tem se usmerjam na prepoznavanje temeljnega vzroka za težavo, hitro in učinkovito odpravljanje težave ter hitro doseganje rezultatov, ki prinesejo uspeh in uresničenje želenih ciljev.

1:1 INDIVIDUALNA HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA

SPLETNI SEMINAR
kako ostati umirjen v izzivalnih okoliščinah
(in s tem boljše obvladati okoliščine in ljudi)

KNJIGA KVANTNI KREATOR
odskočna deska za pozitivno nadgradnjo uma in uresničitev svojih ciljev

Če želiš povečati samozavest – prenesi to brezplačno orodje, ki te pomaga reprogramirati v samozavestno osebo!

Poveživa se na družbenih omrežjih:

Dosegljiva sem tudi na: