Skoči na vsebino

ALI NAM ZNANOST LAHKO PONUDI RESNICO?

TUDI TO SE TRENUTNO DOGAJA NA NAŠEM PLANETU IN JE 100 % ZNANSTVENO PODPRTO!

 

V zadnjem času se pogosto srečujemo z vprašanji:

  • Kaj je sploh res od tega, kar vemo in slišimo?
  • Kaj/komu verjeti?
  • Kako lahko vemo, kaj je resnica?

Med ljudmi opažam različne pristope k iskanju resnice.

  • Obstajajo ljudje, ki večinoma častijo tako imenovane znanstvene dokaze. Resnico iščejo zunaj sebe in zaupajo drugim ljudem (ki zagovarjajo množično uveljavljene ali nasprotne resnice).
  • Na drugi strani so ljudje, ki pravijo, da preprosto vedo ali čutijo, kaj je resnica. Te iščejo resnico v sebi, z uporabo intuicije ali šestega čuta. Navadno so te ljudje tudi bolj naklonjeni duhovnosti.

Vsem ljubiteljem znanosti moram povedati, da sem tudi jaz ena izmed vas. Toda tudi vsem ljubiteljem duhovnosti moram povedati, da sem tudi ljubiteljica duhovnosti. V svojem srcu pa sem hkrati nejeveren Tomaž, zato ko sem se spoznala z duhovnostjo, nisem mogla preprosto verjeti in sprejeti tega, kar so mi govorili duhovni učitelji, zato sem se potopila globlje raziskovanje znanosti.

Po nekaj letih študija sem ugotovila, da je v tem trenutku najnovejša in edina veljavna znanost na Zemlji kvantna fizika, ki je hkrati osnova za vse druge vede: epigenetiko, nevroznanost, pozitivno psihologijo, nevromarketing, kvantno tehnologijo in vse druge.In kvantna fizika je do svojih spoznanj prišla s številnimi nadzorovanimi poskusi po znanstvenih pravilih prek številnih znanstvenikov.

In kar so v svojih eksperimentih ugotovili najbolj prodorni fiziki (ki so res pravi raziskovalci po svojem srcu in človečnosti), ki so želeli pridobiti še globje znanje od doslej znane newtonske fizike: da je Vesolje kvantno polje in vse, kar imenujemo materialno je sestavljeno iz kvantnih delcev. Z drugimi besedami,na podatomski ravni vsa materija (vključno s človekom, drugimi živimi bitji in nežive materije) izhaja iz istih gradnikov – ki so v osnovi energija, ki je poplnoma povezana.

Ali kot to imenuje duhovnost: vsi smo eno! In to kvantno polje je v bistvu tisto, kar poznamo kot zavest. Torej se lahko s poljem lahko pogovarjamo skozi svojo zavest. In ko to polje ali izvor (religije ga imenujejo Bog) nagovorimo kolektivno, smo izredno močni. Ustvarimo lahko karkoli. Ena majhna podrobnost glede komunikacije s poljem: ta se na naš nagovor odziva, ko so naše namene (misli) in čustva (občutki) usklajene.

In ti znanstveniki so prišli do zaključka: kar so nas že tisočletja učile starodavne religije/duhovnosti, je zdaj znanstveno dokazano. Iz tega izhaja, da smo vsi ljudje čarovniki (ali bogovi – v duhovnem žargonu)!Vsak od nas ima to moč (če se jo nauči uporabljati). Če se ljudje povežemo in skupinsko ‘nagovorimo’ to kvantno polje, smo sposobni ustvariti karkoli.

To pomeni, če bi kot kolektiv (večina ljudi na planetu) to spoznali, bi se vse spremenilo! Ljudje bi postali suvereni, razsvetljeni, ustvarjalni, samozavestni, ljubeči, povezani, opolnomočeni.In močna skrajno premožna manjšina nas ne bi več mogla tako  zlahkta zmanipulirati. Lahko bi kolektivno začeli živeti v skladu z univarzalnimi zakoni Vesolja.

Dojeli bi globlji pomen, ki ga je tudi Albert Einstein spoznal in zapisal že v svojih časih – da je ljubezen univerzalna sila, ki drži skupaj celotno vesolje.

Za nadaljnje raziskovanje predlagam naslednje avtorje in vire o najnovejših znanstvenih odkritjih o temeljnih resnicah našega Vesolja in nas: Lynne McTaggart, dr. Joe Dispenza, Bruce LIpton, Gregg Braden… Predstavljajo jih na razumljiv način in vsi imajo na tisoče izkušenj pri delu z običajnimi ljudmi, ki so se naučili ta nova načela uporabljati v praksi in kar je nekoč veljalo za nemogoče spreminjajo v mogoče (ali v duhovnem jeziku: so izvajajo nekaj, kar je nekoč veljalo kot čudež).

Tudi to se trenutno dogaja na našem planetu in je 100-odstotno znanstveno podprto!

Verjetno zdaj lažje razumete, zakaj vladajoča manjšina ne bo nikoli imela interesa, da bi vas prostovoljno opremila s tem znanjem, temi dejstvi in to resnico. Toda na nek način je tudi na nas, da poskrbimo za svojo osebno rast. Še vedno imamo priložnost, da naredimo svojo raziskavo in svoje eksperimente, ki nas bodo naučili, kako zaupati svoji intuiciji. Zaključim lahko: da nam nihče drug ne more ‘dati’ resnice. Najti jo moramo sami – v ravnovesju med zunanjim in notranjim svetom. Kako globoko resnico želimo odkriti, je odvisno od tega, kako globoko jo bomo iskali.

Povej mi: kaj je tvoja resnica? Kako to veš? Komu verjameš?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja