Skoči na vsebino

Hitra transformacijska hipnoza se razlikuje od drugih terapevtskih praks, saj je osredotočena na hitro doseganje rezultatov oz. želene spremembe. Za razliko ostalih terapij, ki se osredotočajo na simptome vaših težav in delo z vašim zavestnim umom, se hitra transformacijska hipnoza uporablja za reševanje vprašanj na globlji ravni, z dostopom in uporabo moči podzavesti.

V podzavesti so namreč korenine vseh naših prepričanj, zato so spremembe trajne. Pri hitri transformacijski hipnozi gre za to, da deluje direktno z vašo podzavestjo, zato težave “izruvamo” skupaj s korenino, namesto da jih analiziramo z zavestnim umom in jih samo preusmerimo ali zamotimo za kratek čas, kasneje pa se stari problemi in občutki lahko vrnejo še hujši in močnejši. Hitra transformacijska hipnoza pomaga spremeniti prepričanje/pomen/interpretacijo, ki jo je stranka prej pripisovala dogodkom in ustvarjajo odziv v njej.

Hitra transformacijska hipnoza je splošen način soočanja tako z dogodki kot posameznikom, njegovimi mislimi, občutki, prepričanji in samospoštovanjem hkrati.

Naše stranke 1:1 dosežejo tako hitro, učinkovito in trajno spremembo tudi na podlagi izjemno učinkovite kombinacije tehnik, kot so hipnoza, hipnoterapija, pogovorna hipnoza, Ericksonova hipnoterapija, nevrolingvistično programiranje (NLP), čuječnost… 

S pomočjo omenjenih tehnik se osredotočimo na odkrivanje temeljnega vzroka težave, reprogramiranje, samoregulacijo, integracijo, novo homeostazo in na koncu trajno spremembo.

● doseganje novih ravni zadovoljstva in izpolnjenosti v življenju
● širitev in rast v osebnem ali poklicnem življenju
● postavitev ciljev in učinkovitih akcijskih načrtov ter osredotočenost na želene rezultate
● ustvarjanje odgovornosti in zavezanost sebi
● prevzem odgovornosti in moči nad usmerjanjem svojega življenja
● vzpostavitev zdravih navad, vedenja
● razvoj opolnomočenega stanja duha
● vpeljavo trajne spremembe, ki bo vodila do želenih rezultatov
● prepoznavo možnosti in rešitev
● povečanje samozavesti
● večjo motiviranost, navdih in samozavest
● …

V uvodnem delu uporabim kombinacijo različnih tehnik (kot so hipnoza, NLP…), da zaobidem vaš kritični, analitični in zavestni um (kjer ste obtičali v problemu) in pridem do jedra vaše težave v vaši podzavesti, da se uspešno razreši.

Moje srečanje z vami je osredotočeno na rešitev problema, preko prepoznave vzroka v podzavesti. To v podzavesti osvobodi blokade ali razvozlja vozle, ki so vzrok za simptome obstoječih problemov. Po tem boste za vedno osvobojeni vseh izzivov povezanih s tem omejujočim prepričanjem ali bolečino.

Na individualnem srečanju porabimo toliko časa, kot je potrebno, da razrešimo težavo. Največkrat je to od ene do dveh ur. Srečanja 1:1 lahko potekajo v živo ali preko Zooma. Na podlagi pogovora in hipnoze doživite globoke spremembe uma/telesa, ki vam bodo spremenile življenje. Vaša edina naloga je, da mi dovolite, da vas vodim, in dovolite, da besede vašega uma pridejo iz vas, ne da bi jih olepševali.

Oglejte si, kaj pravijo naše stranke o svojih izkušnjah in prebojih, ki so jim spremenili življenje in jih osvobodili.

Vsako srečanje, na katerem pride do vaše preobrazbe, je zelo prijetno in osvobajajoče. Dogaja se medtem, ko ste vi v stanju povečane osredotočenosti in sproščenosti. Imeli boste občutek kot da gre za pogovor, v katerem boste zelo prisotni in se boste zelo zavedali, kaj počnete in govorite. Ob tem boste uživali, ko se boste poglobili vase v stanje podobno transu, iz katerega boste izstopili s pravimi rešitvami za vašo trenutno težavo, svobodo in novo izbiro, ki bo uporabljena na vseh področjih vašega življenja.

Večina mojih strank je že ugotovila, da ima težavo, ki jo je tudi sama že poskušala rešrevati s pomočjo drugih pristopov. Obiskali so že nekatere druge terapevte, svetovalce, prebrali različne knjige in si ogledali številne oddaje na YouTubu in podobno. Večina jih že leta dela z običajnim psihoterapevtom, kar jim je nekoliko pomagalo, a še vedno niso dokončno odpravili težave oz. dosegli preboja, saj se še vedno počutijo zataknjene na mestu. Hitra transformacijska hipnoza je za ljudi, ki so popolnoma predani zdravljenju od znotraj, ustvarjanju globokih in trajnih sprememb v svojih življenjih in izboljšanju vseh področij njihovega življenja, še posebej svoje samozavesti, lastne vrednosti, zaupanja, vere vase.

Zato delam z ljudmi, ki si želijo rezultate, in so 100-odsotno pripravljeni investirati vase, da bi drastično izboljšali svoje mentalno, čustveno, duhovno in fizično zdravje. To so ljudje, ki resnično verjamejo, da je najboljša naložba, ki jo lahko naredijo, naložba vase in to so zares pripravljeni tudi narediti.