Knjiga

Kvantni kreator

PRIPRAVI SE NA PREBOJ! ZAŽIVI S POLNIMI PLJUČI, PREPRIČAJ (SEBE IN DRUGE), URESNIČI SVOJE SRČNE CILJE!

NAPREDEK IN ŽELENO ŽIVLJENJE STA TI DOSEGLJIVA ZDAJ!

Informacije in metode za pozitivno transformacijo uma, predstavljene v knjigi, so izbor in povzetek najbolj uspešnih, saj temeljijo na preizkušenih znanstvenih načelih, zato so uporabne tako v osebnem kot poslovnem življenju. Delujejo učinkovito, hitro, preprosto in trajno. Bralci začnejo dosegati odlične rezultate.

Pri vsakomur od nas na kakšnem področju utripa opozorilna lučka, ki nam sporoča, da moramo nekaj spremeniti, če želimo več sreče, obilja, zdravja, ljubezni, uspehov..

Knjiga je namenjena vsem, ki želijo

 • rasti v osebnem in/ali poklicnem življenju
 • prepoznati in ohraniti osredotočenost na rezultate za želene cilje
 • prevzeti odgovornost za svoje življenje
 • doseči nove ravni zadovoljstva in izpolnjenosti v življenju
 • aktivirati moč za usmerjanje svojega življenja in kreiranje nove, lepše realnosti
 • vzpostaviti zdrave navade, vedenje in stanje duha
 • ustvariti spremembo, ki bo vodila do želenih rezultatov
 • omejujoče sisteme prepričanj transformirati v spodbudne
 • povečati svojo samozavest
 • razviti opolnomočeno stanje duha
 • postati motivirani in inspirirani

Knjiga Kvantni kreator predstavlja odskočno točko za kvantni skok, ki bralcu omogoči, da začne mojstrsko ukrivljati prostor in čas ter v svojo realnost vnašati oprijemljive želene okoliščine, ki mu prinesejo globok občutek zadoščenja in osebnega uspeha.

Kvantni kreator transformira obstoječe vzorce razmišljanja, čustvovanja in delovanja za uspeh. Prinaša priložnost za naravno nadgradnjo sebe in želeno samouresničitev.

Zagotovo pri vsakomur od nas na kakšnem področju utripa opozorilna lučka, ki nam sporoča, da moramo nekaj spremeniti, če želimo obogatiti svoje življenje.

Vsi imamo negativna prepričanja, ki nas omejujejo. Ali nas mučijo boleče čustvene travme, ki jih želimo enkrat za vselej pretvoriti v svojo moč. Morda smo odvisni od določenih čustvenih stanj, ki nas izčrpavajo. Ali pa se pretirano zatekamo v intelekt, kar nas blokira pri delovanju.

Knjiga Kvantni kreator predstavlja odskočno točko za kvantni skok, ki bralcu omogoči, da začne mojstrsko ukrivljati prostor in čas ter v svojo realnost vnašati oprijemljive želene okoliščine, ki mu prinesejo globok občutek zadoščenja in osebnega uspeha.

Kvantni kreator transformira obstoječe vzorce razmišljanja, čustvovanja in delovanja za uspeh. Prinaša priložnost za naravno nadgradnjo sebe in želeno samouresničitev.

Ob lansiranju umetne intelligence je smiselno in na mestu, da se vsak slehernik poduči o najnovejših ugotovitvah na področju zavesti in možganov ter jih najprej sam v organskem smislu implementira za izboljšanje svojega človeškega življenja.

 • Knjiga je tako v prvi vrsti eksperiment posameznika na samem sebi, da bi presegel in obvladal svoj um in ga obrnil iz svojega saboterja v svojega zaveznika, avtoriteto, mentorja, trenerja, motivatorja. Kajti šele ko obvladamo sebe, lahko uspešno vplivamo na druge in pozitivno doprinesemo k celotni družbi.
 • Informacije in tehnike za pozitivno transformacijo uma, predstavljene v knjigi, so izbor in povzetek najbolj učikovitih. Bralcu omogočijo, da osebnostno zraste, razvije svoj najvišji potencial, zaživi izpolnjeno življenje, uresniči svoje srčne cilje.
 • Avtorica v vlogi promotorke sodobne kvantne znanosti širši javnost predstavi znanstvene dokaze, ki po uradno sprejeti znanstveni metodi potrjujejo, da je naš svet več kot le skupek atomov in molekul.
 • Kvantna fizika, epigenetika in nevroznanost so področja, ki bodo v prihajajočih letih deležna vse več pozornosti. V knjigi Kvantni kreator so predstavljena na razumljiv način, da jih lahko odprtomiselnih vizionarji takoj začnejo uporabljati in začnejo dosegati svoje cilje, ki so se jim še pred tem zdeli nedosegljivi.

Število strani: 360

Format: 16,0 x 24,0 cm

Vezava: mehka

Cena knjige: 27 evrov

Podnaslov - o avtorju?

Kot avtorica, predavateljica, certificirana hipnoterapevtka, NLP trenerka in magistra družboslovnih znanosti se že vse življenje ukvarja z reprogramiranjem prepričanj posameznikov in širših ciljnih javnosti. To počne prek storytellinga, odnosov z javnostmi in hipnoterapije.

Vrsto let je bila tudi vodja odnosov z javnostmi v mednarodni banki in uspešnem IT podjetju, kjer se je skrbela za komunikacijo z mediji in vodenje najrazličnejših marketinških projektov.

Že več kot 20 let prek številnih člankov, predavanj, konferenc in dogodkov izobražuje javnost na temo percepcije, prepričanj, zavesti, komunikacije, propagande, zdravega življenja, informacijske tehnologije. Nekaj let je delovala tudi v vlogi novinarke ali urednice pri različnih osrednjih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice. Danes je tudi urednica in novinarka spletnega portala Ekologičen.

Od nekdaj so jo zanimale najbolj uspešne metode in tehnike, ki delujejo učinkovito, hitro, preprosto in trajno. To ji omogoča doseganje odličnih rezultatov za njene stranke. Vse njene metode temeljijo na preizkušenih znanstvenih načelih, zato so uporabne tako v osebnem kot poslovnem življenju.

Mnenja bralcev

Moja draga Anja, tvoja knjiga je pravo odkritje! Preživljam jesenske večere v branju, zgodilo se je tisto čudovito, kar znajo ustvariti knjige ~ sinhronost lastnega iskanja in prava knjiga, ki pride naproti ob pravem trenutku, tvoje pero pa je dobra vila te knjige. Zelo rada napišem kakšen bralski vtis, ko se me knjiga dotakne. Hvala do neba in spet nazaj na Zemljo, srčen objem. Še sreča, da si zbrala pogum in energijo, da jo napišeš, bila bi strašna škoda, če je ne bi!

Andreja, Založba Sanje

Knjiga KVANTNI KREATOR, je definitivno obvezno branje današnjega časa. V njej se prepletajo številne razlage delovanja nas samih, naše zavesti in zakonov vesolja. Nekaj, česar nas na žalost niso učili v šolah, pa je izjemno pomembno za naše življenje. Bralec hitro pride do spoznanja, da je on sam tisti, ki v življenju kreira, tako dobro kot slabo. Ko uspemo dobiti naš um pod kontrolo in začnemo v življenju delovati zavestno, potem lahko kreiramo v življenju čisto vse kar si želimo. Avtorica v knjigi ne ponuja samo teoretičnih razlag, ampak bralca tudi spodbuja k spremembi in mu ponudi konkretne predloge v smeri bolj zavestnega življenja.

Melita Rupnik, mag. laboratorijske biomedicine

Kdor me pozna, ve, da obožujem knjige. In ker ima dan premalo ur, teden premalo dni, berem, ko mi pač uspe. Zato si knjig ne sposojam, ker jih ne uspem prebrat v 14 dneh. Jih kupim, začnem brati, nekatere preberem do konca, drugih se vmes naveličam… Ko sem videla knjigo od Anja Horvat Jeromel, me je že naslov potegnil. Ker sem bila ravno med branjem druge knjige, sem jo samo na hitro pregledala… Pa mi vseeno prve ni uspelo do konca prebrati, sem se raje lotila Anjine. Ta pa takoj potegne bralca! Noro! Bravo Anja, to je pa tako dobra knjiga, tako razumljivo napisana! Top! In ja, sploh v teh časih jo priporocam prav vsakemu. Rabimo to! Vsak od nas je sam odgovoren za svojo prihodnost. “Karma is a bitch if you’re one!” Bravo, Anja!

Metka Marinč, kineziologinja

Prijavi se na e-novice