HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA

TVOJ UM JE TVOJA NAJVEČJA OVIRA IN NAJVEČJA PRILOŽNOST ZA DOSEGO CILJEV!

Hipnoza je najhitrejša, učinkovita in varna metoda za razrešitev osebnih težav in doseganje ciljev.

Do danes je hipnoza pomagala že številnim ženskam, moškim, otrokom in znanim osebnostim!

HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA JE REŠITEV ZATE, ČE:

 • Imaš težave v komunikaciji?
 • Si ujet na mestu in želiš premik na bolje?
 • Te muči nespečnost?
 • Si v stresu ali popolnoma izčrpan/a?
 • Nimaš volje za uresničevanje svojih želja?
 • Se težko obvladuješ in pogosto odreagiraš tako kot si ne bi želel/a?
 • Ti mučijo strahovi, dvomi ali fobije?
 • Si pretirano perfecionistič-na/en ali 'control freak'?
 • Si odvis-en/na od hrane, družbenih omrežij, drog, cigaret, alkohola, nakupovanja, odnosov?
 • Pogosto odlašaš z opravljanjem svojih obveznosti?
 • Ima tvoj otrok težave z ocenami v šoli?
 • Ti primanjkuje samozavesti?
 • Imaš težave z denarjem?
 • Imaš težave v odnosu s partner-jem/ko, otroci, sodelavci, starši...?
 • Se lažje postaviš za druge kot zase?
 • Vedno potegneš 'takratko', ker se ne znaš postaviti svojih mej?
 • Je spolnost zate postala muka?
 • Se soočaš z motnjami prehranjevanja (debelost, anoreksija...)?

USPEHI IN REZULTATI STRANK

V prvi vrsti hvala za povsem novo izkušnjo. Presenečena sem bila nad sabo, kako globoko sploh zmorem razmišljati in kako si me z vprašanji, ki so mimogrede bili včasih zelooo težki in sem se bala, da nanje ne bom mogla odgovoriti, popeljala do večih rešitev nekega problema. Ne morem verjeti, kako se telo odziva, na moje reakcije, na moja čustva, na probleme, ki sem jih besedno izrazila. Ko sva končali, sem se počutila ‘očiščena’ vseh mojih težav, problemov. Predvsem sem dobila neko potrditev, da moram delati na sebi, če želim živeti polno in si ne delati problemov brez veze. In ko bom postavljala meje tudi odraslim bo pomenilo, da se imam rada in ne bom nobenemu dovolila, da me prizadenejo. Danes nimam več kepe v želodcu in imam lep sproščujoč, len, sanjavi dan, ki si ga je treba večkrat privoščiti.

Urška

Hipnoterapija pri Anji je bila nekaj čisto novega, saj takšne izkušnje še nisem imela, niti do te izkušnje še nikoli nisem imela občutka, da sem slišana na tako globok način. Bila sem sproščena in sem se zelo dobro počutila.

Do te izkušnje sem si predstavljala, da, ko si v hipnozi pomeni, da spiš oz. da si v drugem stanju, ko se ne zavedaš okolice. A ko sva z Anjo začeli s hipnoterapijo, me je proces tako potegnil vase, da o tem sploh nisem razmišljala.

Moja težava so bile nočne more, ki jih nisem znala ustaviti, in po hipnoterapiji nisem takoj vedela, da sem rešila težavo, saj sem odgovore dobila v obliki občutkov, ki niso bili čisto v obliki direktnih razumskih odgovorov. A ko so se mi naslednjič pojavile moraste sanje, sem  ugotovila, da mi je hipnoterapija pomagala težavo rešiti, saj sem dobila moč nad svojimi sanjami in sem jih lahko takoj prekinila ter niso imele več vpliva na moje počutje.

Marina

Terapija z Anjo je bila neverjetna izkušnja. Sama sem bila brez pričakovanj kako naj bi sama terapija izgledala ter kakšne rezultate in odgovore bom prejela po terapiji.

Med pogovorom s terapevtko Anjo sem dobesedno odšla v nek drug svet.  Počutila sem se nadnaravno sproščena in odsotna. Odvijat so se mi začeli dogodki in slike ter nad tem nisem imela kontrole in niti vpliva. Enostavno bila sem ‘odsotna’ za kar precej časa.

Po terapiji sem bila več kot zadovoljna nad rezultati in vsemi odgovori, ki sem jih prejela. Presenčena sem bila kako lahko moje misli dobesedno zapustijo telo in delujejo izven njega, v popolnem stanju miru in sproščenosti; kaj takega nisem doživeka nikoli prej. Neverjetno kaj vse lahko s to terapijo dosežemo. Vsakemu bi priporočala da poskusi vsaj enkrat v svojem življenju.

Ticiana

ODLIČNI REZULTATI HITRE TRANSFORMACIJSKE HIPNOZE

Stranke so vedno znova navdušene nad stopnjo transa, ki jo dosežejo na tej hipnozi (celo takšni, ki so jim morda kdaj v preteklosti rekli, da niso dobri kandidati za hipnozo; ali pa so že kje poskusili hipnozo in niso dosegli tako globokega transa). Stranke poročajo o tem, kako jim je ta hipnoza pomagala povrniti zdravje, rešiti svoj zakon, se premakniti iz zataknjenosti, dobiti želene odgovore, rešitve in jasnost, premagati strahove, izboljšati samozavest in komunikacijo, povečati prihodke, doseči cilje, izboljšati učni uspeh, izboljšati odnose...

Vzrok za odlične rezultate mojih strank se skriva v metodi dela, ki je res optimalna, in pa moje dobro poznavanje delovanja našega uma, psihe, prepričanj.

Zato moji rezultati omogočajo, da lahko danes ljudem pomagam premagati mentalne ovire, da presežejo današnjo realnost.

POSEBNOST HITRE TRANSFORMACIJSKE HIPNOZE

Hitra transformacijska hipnoza se razlikuje od drugih terapevtskih praks, saj je osredotočena na hitro doseganje rezultatov oz. želene spremembe. Za razliko ostalih terapij, ki se osredotočajo na simptome vaših težav in delo z vašim zavestnim umom, se hitra transformacijska hipnoza uporablja za reševanje vprašanj na globlji ravni, z dostopom in uporabo moči podzavesti.

V podzavesti so namreč korenine vseh naših prepričanj, zato so spremembe trajne. Pri hitri transformacijski hipnozi gre za to, da deluje direktno z vašo podzavestjo, zato težave 'izruvamo' skupaj s korenino, namesto da jih analiziramo z zavestnim umom in jih le preusmerimo ali zamotimo za kratek čas, kasneje pa se stari problemi in občutki lahko vrnejo še hujši in močnejši. Hitra transformacijska hipnoza pomaga spremeniti prepričanje/pomen/interpretacijo, ki jo je stranka prej pripisovala dogodkom, in je ustvarjal neprijeten odziv v njej.

Hitra transformacijska hipnoza je splošen način soočanja tako z dogodki kot posameznikom, njegovimi mislimi, občutki, prepričanji in samospoštovanjem hkrati.

Stranke na individualnem srečanju dosežejo hitro, učinkovito in trajno spremembo tudi na podlagi izjemno učinkovite kombinacije tehnik, kot so hipnoza, hipnoterapija, pogovorna hipnoza, Ericksonova hipnoterapija, nevrolingvistično programiranje (NLP), čuječnost… 

S pomočjo omenjenih tehnik se osredotočimo na odkrivanje temeljnega vzroka težave, reprogramiranje, samoregulacijo, integracijo, novo homeostazo in na koncu trajno spremembo.

KAKO POTEKA INDIVIDUALNA HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA?

Moje srečanje z vami je osredotočeno na rešitev problema, preko prepoznave vzroka v podzavesti. To v podzavesti osvobodi blokade ali razvozlja vozle, ki so vzrok za simptome obstoječih problemov. Po tem boste za vedno osvobojeni vseh izzivov povezanih s tem omejujočim prepričanjem ali bolečino.

Zato uporabim kombinacijo različnih tehnik (kot so hipnoza, NLP...), da zaobidem vaš kritični, analitični in zavestni um (kjer ste obtičali v problemu) in pridem do jedra vaše težave v vaši podzavesti, da se uspešno razreši. Na podlagi pogovora in hipnoze doživite globoke spremembe uma/telesa, ki vam bodo spremenile življenje. Vaša edina naloga je le, da mi dovolite, da vas vodim, in dovolite, da besede vašega uma pridejo iz vas, ne da bi jih olepševali.

Na individualnem srečanju porabiva toliko časa, kot je potrebno, da razrešiva težavo. Največkrat je to v roku od ene do dveh ur. Individualna srečanja lahko potekajo v živo ali preko Zooma.

ZA KOGA JE PRIMERNA HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA?

Namenjena je vsem, ki so pripravljeni pospešiti svoj preboj in hitro doseči napredek, preoblikovati svoja omejujoča prepričanja, zgodbo in notranji dialog, razvozljati podzavestne konflikte, zaceliti stare čustvene rane. Še posebej pa je prava za vse, ki so popolnoma PRIPRAVLJENI, PREDANI in ODLOČENI, da ponovno dobijo nazaj svoj notranji mir, svobodo, jasnost, motivacijo, energijo, samozavest, moč, samonadzor.

KAKO IZGLEDA PREOBRAZBA PO HITRI TRANSFORMACIJSKI HIPNOZI?

Vsako srečanje, na katerem pride do vaše preobrazbe, je zelo prijetno in osvobajajoče. Dogaja se medtem, ko ste vi v stanju povečane osredotočenosti in sproščenosti. Imeli boste občutek kot da gre za pogovor, v katerem boste zelo prisotni in se boste zelo zavedali, kaj počnete in govorite. Ob tem boste uživali, ko se boste poglobili vase v stanje podobno transu, iz katerega boste izstopili s pravimi pogledi in rešitvami za vašo trenutno težavo, svobodo in novo izbiro, ki bo uporabljena na vseh področjih vašega življenja. Kar je v vmesni fazi večinoma tudi zelo čustveno. A občutek po tej izkušnji je prijeten, osvobajoč, radosten, optimističen.

KAJ NAM HITRA TRANSFORMACIJSKA HIPNOZA OMOGOČA?

 • doseganje novih ravni zadovoljstva in izpolnjenosti v življenju
 • postavitev ciljev in učinkovitih akcijskih načrtov ter osredotočenost na želene rezultate
 • prevzem odgovornosti in moči nad usmerjanjem svojega življenja
 • razvoj opolnomočenega stanja duha
 • prepoznavo možnosti in rešitev
 • širitev in rast v osebnem ali poklicnem življenju
 • ustvarjanje odgovornosti in zavezanost sebi
 • vzpostavitev zdravih navad, vedenja
 • vpeljavo trajne spremembe, ki bo vodila do želenih rezultatov
 • povečanje samozavesti
 • večjo motiviranost, navdih in samozavest

Prijavi se na e-novice