Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani anjahorvatjeromel.com se nanašajo na pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, individualnih mentorskih storitev in izobraževalnih programov, ki jih izvaja Izobraževanje in svetovanje, Anja Horvat Jeromel, Transforma s.p., Tomažičeva ulica 4A, 6310 Izola (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji spletne strani anjahorvatjeromel.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna stran anjahorvatjeromel.com je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov, storitev in programov uporabnikom, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).

Upravlja jo ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej obiskovalec ali kupec v spletni trgovini. Ponudnik in uporabnik medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne strani anjahorvatjeromel.com urejata s temi splošnimi pogoji.

Vsaka uporaba spletne platforme anjahorvatjeromel.com, ki je v lasti in upravljanju ponudnika, vključno z brezplačnimi ali plačljivimi vsebinami, pomeni sprejemanje splošnih pogojev poslovanja. Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezno storitev ali izobraževalni program ali kupi izdelek na tej strani, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje poslovanja.

Splošni pogoji poslovanja so v vsakokratni veljavni različici objavljeni na spletni platformi ponudnika ter se lahko občasno spreminjajo.

Nakupovanje na spletni strani anjahorvatjeromel.com

Pogodba je sklenjena na podlagi potrditve naročila, ki ga kupec prejme na svoj e-poštni naslov. Ponudnik bo hranil besedilo pogodbe med ponudnikom in kupcem, hkrati bo kasneje lahko dostopno kupcu preko našega elektronskega naslova.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

 1. podatke o podjetju Anja Horvat Jeromel s.p. (ime in sedež podjetja, matična in davčna številka),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene lastnosti izdelkov ter rok veljavnosti tega podatka,
 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku z določenimi izjemami),
 5. pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
 6. cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 7. način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen).

Postopek nakupa

 1. Za izdelke

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku 10 ur možnost preklicati naročilo.

Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave kontaktira kupca preko e-pošte ali telefona. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

 1. Za storitve ali izobraževalne programe

Prijava na storitev ali izobraževalni program se izvede z izpolnitvijo spletne prijavnice ali preko e-pošte info@anjahorvatjeromel.com.

Navodila za plačilo in rok plačila za posamezno storitev, izobraževalni program prejmejo vsi prijavitelji po prijavi na e-poštni naslov, ki so ga navedli na prijavnici.

S prijavo in plačilom kotizacije na katerokoli storitev ali izobraževalni program se prijavitelj zavezuje, da bo v opredeljenih rokih uredil plačilo, posredoval določene informacije, potrebne za uspešno sodelovanje ali druge dogovorjene obveznosti.

Ponudba in cene 

Vse cene so v EUR. Cene ne vsebujejo DDV, saj nismo zavezanci za DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji znotraj teh pogojev poslovanja.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Plačilne metode

V spletni trgovini anjahorvatjeromel.com omogočamo plačila preko neposredne transkacije na TRR račun ali preko kreditne kartice.

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
1. Kreditna kartica

Kupec lahko plačilo s kartico opravi takoj v košarici. Na voljo so plačilne kartice:

-Mastercard, Visa, Maestro in BA
2. Plačilo po ponudbi ali predračunu

Če se uporabnik odloči za plačilo po predračunu, mu bomo na elektronski naslov, ki ga je navedel ob oddaji naročila, poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na uporabnikov naslov za dostavo.
Ponudnik zatem izda končni račun v elektronski obliki in ga pošlje kupcu na elektronski naslov, ki ga je navedel ob oddaji naročila. Ponudnik priskrbi tudi podatek kako od nakupa odstopiti in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Z računom v elektronski obliki prispevamo k ohranjanju okolja, hkrati gre za sodobno obliko poslovanja. Na naših računih ni lastnoročnega podpisa, vendar ustrezajo vsem z zakonom določenim zahtevam in so vsebinsko v skladu z 81. do 84. členom Zakona o davku na dodano vrednost – ZDDV-1.

Uporabnik je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti ponudnika v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Nakup za pravne osebe

Nakup v ponudnikovi spletni trgovini ni namenjen le fizičnim osebam, temveč tudi poslovnim uporabnikom.

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da v prvem koraku izberete opcijo račun na podjetje in potrdite strinjanje s pogoji poslovanja.

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja, glavna razlika je v možnostih odstopa od pogodbe: podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo dobavljenih artiklov v okviru garancijskih pogojev. Naštete pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema artikla brez razloga, kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

Vračilo kupnine za pravne osebe ni možno. Za nakupe pravnih oseb prav tako veljajo Splošni pogoji poslovanja ponudnika.

Spletna trgovina anjahorvatjeromel.com pravnim osebam omogoča naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na TRR ponudnika po ponudbi/predračunu
 • spletno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®,  BA Maestro)

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun ponudnika po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja cena.

Zahtevo za izdajo računa poslovnem uporabniku je potrebno posredovati ob naročilu. V trenutku, ko kupljeno blago odpošljemo na naslov, spreminjanje naslovnika računa ni več možno.

Pravica do odstopa od nakupa

 1. Za izdelke:

Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na e-naslov anja@fenomena.si. Ob vrnjenem izdelku mora priložiti obrazec za vračilo (odstop od pogodbe), ki ga najdete TUKAJ. (dokument prilagam posebej v mailu)

Uporabnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa.

Prejeto blago mora potrošnik vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo vplačil bo izvedeno na TRR kupca. Prodajalec ima pravico vračilo kupnine zadržati do prevzema vrnjenega blaga ali do predložitve dokazila, da je kupec izdelek poslal prodajalcu. Kupec mora blago vrniti na naslov ponudnika.

 1. Za storitve ali izobraževalne programe:

Odpoved s strani stranke, ki se je prijavila na izobraževalni program (seminar, delavnico, izobraževanje) je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@anjahorvatjeromel.com. Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije izobraževalnega programa je 7 dni pred datumom začetka programa. V primeru kasnejše odpovedi prijave, vam bo ponudnik kotizacijo zaračunal v celoti.

Za posamezne izobraževalne programe lahko veljajo posebni pogoji poslovanja, ki so navedeni na prijavnici in se mora prijavitelj z njimi izrecno strinjati.

Odpoved individualne stortive (termina) je potrebno sporočiti vsaj 24 ur pred terminom, da se lahko reorganiziramo in delujemo v vzdušju dobrega medsebojnega sodelovanja. V primeru odpovedi, manj kot 24 ur pred terminom zaračunamo celotno storitev. Plačila ste oproščeni v primeru odpovedi zaradi urgentnih razlogov kot so bolezen (zdravniško potrdilo), nesreča ipd. o čemer nas obvestite, kakor hitro je možno.

Ponudnik si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru ponudnik denar brezobrestno povrne v roku 14 dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve.

Pritožbeni postopek in stvarne napake

Pritožbe ponudnik rešuje sporazumno s potrošnikom. Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo na elektronski naslov info@anjahorvatjeromel.com. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka.

Stvarna napaka je kadar stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno uporabo. Če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, pa je bila prodajalcu znana, oziroma bi mu morala biti znana, če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane, če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da odpravi napako na blagu ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali vrne plačani znesek.

Ponudnik se zaveda, da je pomembna značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z zakonskimi normativi ponudnik ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov v skladu z 32.členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Anja Horvat Jeromel s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Elektronska povezava na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je na voljo potrošnikom na tem naslovu:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Dostava in dobavni rok

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku 1-7 dni od prejema naročila, če je blago na zalogi.

Če blaga ni na zalogi, je rok dostave po dogovoru.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.o.o, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški poštnine varirajo glede na težo izdelka in vrednost nakupa (najpogosteje med 2,90 in 3,90€).

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za zamudo in poškodovane izdelke, za katere je odgovorna dostavna služba. Kupec je dolžan takoj po prevzemu pregledati paket in ob morebitnih poškodbah nemudoma obvestiti referenta dostavne službe ter z njegovo pomočjo sestaviti reklamacijski zapisnik o poškodovani pošiljki.

Morebitne zaplete ob dostavi poškodovanega paketa ali kasnejše skrite poškodbe nam lahko skupaj z dokazili pošljete na e-naslov info@anjahorvatjeromel.com

Pogoji dostave veljajo na območju Republike Slovenije.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Podatki o podjetju

 • Izobraževanje in svetovanje, Anja Horvat Jeromel, Transforma s.p., Tomažičeva ulica 4A, 6310 Izola
 • Davčna številka: 79819591
 • Matična številka: 9232087000
 • TRR: SI56 6100 0002 7599 272
 • Davčni zavezanec: Ne
 • Vpis v register: 1. 10. 2022, AJPES, izpostava Koper
 • Email: info@anjahorvatjeromel.com
 • Telefon: 040 29 77 28

Izjava o zasebnosti

Ponudnik in upravljalec osebnih podatkov Anja Horvat Jeromel s.p. sledi načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki. Zavezujemo se, da bomo osebne podatke, pridobljene pri registraciji, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).

Podatki, ki jih za potrebe poslovanja zbira ponudnik, bodo uporabljeni izključno za:

 • pošiljanje naročenega blaga,
  • pošiljanje informativnega gradiva,
  • pošiljanje predračunov in računov,
  • ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno zaščito svojega računalnika.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ponudnik ne odgovarja.

Varstvo osebnih podatkov

Splošno
Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Zunanji partnerji
Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
  • naslove za dostavo,
  • firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba),
  • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba),
  • naslov elektronske pošte, (uporabniško ime)
  • geslo v šifrirani obliki,
  • kontaktno telefonsko številko,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletnem mestu,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ponudnik ne odgovarja.

Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik.

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Ponudnik si pridržuje pravico, da iz baze e-naslovov brez predhodnega opozorila odstrani uporabnike, ki grobo kršijo te splošne pogoje.

Namen uporabe
Obiskovalec z izvedbo naročila dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri oddaji naročila. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri oddaji naročila so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob naročilu v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si ponudnik, ki je lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika z uporabniki prek sredstev komunikacij na daljavo.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje ponudniku, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje ponudniku, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega mesta www.anjahorvatjeromel.com in ponudnika, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletnega mesta posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko ponudnik obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Preklic registracije in odjava

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno mesto in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik podjetju poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletnem mestu. Ponudnik bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta v okviru te politike zasebnosti varovalo tudi v primeru preklica registracije.

Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na info@anjahorvatjeromel.com ali s klikom na povezavo »Odjava« na dnu promocijskih elektronskih sporočil.

Komunikacija

Komunikacija preko osebnih podatkov, ki nam jih zaupate ob prijavi na e-novice oz. ob izvedbi naročila poteka v skladu Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • Jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila.
  • Pošiljatelj bo jasno razviden.
  • Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
  • Jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.
  • Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Trženje preko elektronskih sporočil

Za upravljanje seznama naročnikov email trženja in za pošiljanje e-pošte našim naročnikom uporabljamo Mailerlite. MailerLite je ponudnik tretjih oseb, ki lahko obdeluje vaše podatke s pomočjo industrijskih standardnih tehnologij, ki nam pomagajo spremljati in izboljševati naša email sporočila.

Politika zasebnosti MailerLite je na voljo na https://www.mailerlite.com/privacy-policy. Od naših email sporočil se lahko odjavite s klikom na povezavo za odjavo, ki je na koncu vsakega glasila.

Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne strani anjahorvatjeromel.com, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Anjahorvatjeromel.com omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne strani, pred dokončno objavo pa jih Anjahorvatjeromel.com pregleda, saj ne objavljamo mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po naši oceni ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Anjahorvatjeromel.com dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Anjahorvatjeromel.com ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Anjahorvatjeromel.com, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Anjahorvatjeromel.com.

Izjava o omejitvi odgovornosti

To spletno mesto je na voljo “kot je” in “kot je na voljo”. Uporabnik se izrecno strinja z uporabo tega spletnega mesta na lastno odgovornost.
Ponudnik ne odgovarja za dejanja tretjih oseb.

Spletno mesto je v lasti ponudnika. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika. Pri uporabi anjahorvatjeromel.com veljajo tukaj navedena pravila in pogoji uporabe ter vsa veljavna  zakonodaja. Ponudnik si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni ta pravila in pogoje uporabe v skladu z zakonodajo.

Vse vsebine na anjahorvatjeromel.com kot so besedila, grafične vsebine, blagovne znamke (logotipi), ikone, avdio in video posnetki, digitalni prenosi, programski paketi in podatki so last  ponudnika ali naših ponudnikov vsebin in so zaščitene z domačimi in mednarodnimi predpisi o varstvu avtorske in sorodnih pravic, to je pravic industrijske lastnine, njihova nepooblaščena uporaba pa pomeni kršitev predpisov o varstvu intelektualne lastnine. Vsa programska oprema, uporabljena na anjahorvatjeromel.com, je last anjahorvatjeromel.com ali ponudnikov programskih rešitev in je zaščitena s predpisi o varstvu avtorskih in sorodnih pravic. Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne, nekomercialne namene.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih podajo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se omejuje od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.

Ponudnik si maksimalno prizadeva za ažurnost in točnost podatkov na spletnem mestu.Ponudnik si pridržuje pravico do napak na vseh svojih spletnih straneh in zanje ne prevzema odgovornosti.

Vsebina storitev, izdelkov, izobraževalnih programov in informacije na spletni strani anjahorvatjeromel.com so informativne narave in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali zdravljenje. V nobenem primeru ponudnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo (posredno, neposredno ali posledično), ki bi temeljila na informacijah te spletne strani ali na informacijah, ki so bile pridobljene v posamezni storitvi, izdelku ali izobraževalnem programu. Obiskovalec sam je popolnoma odgovoren za svoje fizično zdravje in dobro počutje. Z obiskom svetovanja ali izobraževanja ali izvajanja programa iz naše spletne strani ali z nakupom programov se strinjate z navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo in izvajanje programov.

Ponudnik po najboljših močeh natančno predstavi svoje storitve in izobraževalne programe, vendar so prijavitelji sami odgovorni za prijavo in kasneje za svoje rezultate. Ponudnik ne jamči ali daje garancijo za osebne rezultate, ki so med drugim odvisni tudi od posameznikovega znanja, količine časa in truda, ki ga vloži v implementacijo znanja.

Beseda ‘zdravljenje’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kakovosti življenja s pridobivanjem drugačnega pogleda na situacijo in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk individualnih srečanj ali izobraževanja v okviru naše ponudbe ali izvajanje postopkov navedenih v programih anjahovatjeromel.com posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. storitve primerne za vas, če ste v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom.

SPLETNI PIŠKOTKI 

Informacije o spletnih piškotkih

Spletna stran anjahorvatjeromel.com uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in preprostejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo določenih piškotkov pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani. Ponudnik ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato vam priporočamo, da v njihovo uporabo privolite. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih spletnih strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari

Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nadgradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

 

Želimo vam prijetno izkušnjo z nami in da vam naši izdelki in storitve omogočajo še boljšo kakovost življenja!

Prijavi se na e-novice