Spoznaj Anjo Horvat Jeromel

Anja je profesionalna, certificirana hipnotizerka in hipnoterapevtka, NLP trenerka, motivacijska govornica, magistra družbenih ved in avtorica knjige Kvantni kreator. Že vse življenje se ukvarja z reprogramiranjem prepričanj ljudi.

O njenem delu najbolj zgovorno pričajo odlični rezultati, ki jih pomaga dosegati njenim strankam. Po hipnozah ji namreč stranke poročajo o tem, kako jim je hipnoza pri njej pomagala povrniti zdravje, rešiti zakon, se premakniti iz zataknjenosti, dobiti želene odgovore, rešitve in jasnost, premagati strahove, izboljšati samozavest in komunikacijo, povečati prihodke, doseči cilje, izboljšati učni uspeh, izboljšati odnose in še več.

Njeni odlični rezultati temeljijo na učinkovitih, najhitreje delujočih in naprednih tehnikah, ki jih Anja uporablja pri svojem delu. Kot tudi na njenem dobrem poznavanju delovanja človeškega uma, psihe, prepričanj. Zato so stranke vedno znova navdušene nad stopnjo transa, ki jo dosežejo na individualnih hipnoterapijah. Pogosto ji povedo, kako so jim drugi hipnoterapevti v preteklosti rekli, da niso dobri kandidati za hipnozo ali pa so poskusili hipnozo drugje in niso dosegli tako globokega transa kot pri njej.

Anja je znana kot bogat vir inspiracije in prebojnih idej, ki poganjajo inovacije na področju odklepanja uma posameznikov za preseganje njihove obstoječe realnosti, premagovanju njihovih miselnih ovir in reprogramiranju prepričanj za uspeh.

Zato danes Anja ljudem pomaga premagati mentalne ovire, da presežejo današnjo realnost.

Številnim posameznikom je že pomagala do hitre in trajne spremembe s preoblikovanjem podzavesti, njenih zastarelih programov in sistemov prepričanj. Pri tem se usmerja na prepoznavanje temeljnega vzroka za težavo, hitro in učinkovito odpravljanje težave ter hitro doseganje rezultatov, ki prinesejo uspeh in uresničenje želenih ciljev.

Uporablja kombinacijo uspešnih metod, ki temeljijo na preizkušenih znanstvenih načelih, zato so varne in uporabne tako v osebnem kot poslovnem življenju. Od nekdaj jo zanimajo najbolj učinkovite metode in tehnike, ki delujejo učinkovito, hitro, preprosto in trajno. To ji omogoča doseganje odličnih rezultatov za svoje stranke.

Prek spletnega skupinskega programa seminarjev (link na podstran seminarji) kot tudi prek individualne hipnoterapevtske prakse (link na podstran hipnoza) je z uspešnim reprogramiranjem njihovega nezavednega uma pomagala številnim posameznikom, da so dosegli transformacijo in preboj ter dosegli nepričakovane uspehe na različnih področjih življenja.

Anja je tudi avtorica knjige Kvatni kreator. (link na podstran knjige) Že več kot 20 let prek številnih člankov, predavanj, konferenc in dogodkov izobražuje javnost na temo prepričevanja in vplivanja, spreminjanja percepcije, strateške komunikacije, osebne rasti, zdravih življenjskih navad in informacijske tehnologije. Nekaj let je delovala tudi v vlogi novinarke ali urednice pri različnih osrednjih slovenskih časopisih in revijah, kot so Delo, Finance, Marketing magazin, Delničar, Slovenske novice. Je tudi urednica in novinarka spletnega portala Ekologičen.

Pred tem je za svoje stranke tudi vrsto let oblikovala različne percepcije njihovih ciljnih skupin s pomočjo odnosov z javnostmi in marketinga. Kot vodja odnosov z javnostmi je v mednarodni banki in uspešnem IT podjetju je skrbela za interno komunikacijo, komunikacijo z mediji in vodenje najrazličnejših marketinških projektov.

Ponosna je, da je kot certificirana hipnoterapevtka, usposobljena za različne oblike dela s posamezniki, ki se počutijo preobremenjeni, zafrustrirani in zataknjeni na mestu, da jim pomaga, da se hitro znebijo destruktivnih misli, čustev, vzorcev in vedenja, ki jim povzročajo težave v življenju.

Moja zgodba

Moje poslanstvo, da ti danes lahko pomagam razrešiti tvoje podzavestne konflikte, se je začelo s ciljem, da bi našla rešitev zase.

Zato sem vse tehnike in metode najprej stestirala na sebi.

Na moji poti je bilo tako v nekaj desetletjih mojega življenja veliko testiranja in neuspehov.

Ogromno preizkušenih tehnik, afirmacij, prebranih knjig, obiskanih tečajev in delavnic, procesov za osebno rast, ki me kar niso in niso pripeljali do tistega ključnega (življenjskega) preboja v mojem življenju, da sem že skoraj obupala.

Zdelo se mi je, kot da je moj um brez posveta z mano ustvaril svoja notranja pravila, ki ne le da me niso vodila do dobrega počutja in uresničenih ciljev, zdela so se celo, da so tako zafiksirana, da so 'neprebojna' in izven mojega nadzora.

Cilji so se zdeli nedosegljivi, negativne navade kot zabetonirane in ne glede na moj trud se mi je zdelo, da želenih ciljev ne bom mogla nikoli doseči.

In to kljub mojem močnem zavedanju, kaj se dogaja, a premalo moči, da bi spremenila negativni del svojega programska paketa.

Danes se temu ne čudim več, saj vem, da se je proti podzavestnim konfliktom nemogoče boriti z zavestnim umom.

Do magičnega trenutka...

... Ko se je moje znanje iz hipnoze, hipnoterapije, NLP-ja, čuječnosti, pozitivne psihologije, nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike zlilo v novo celoto in mi omogočilo vpogled, kako po bližnjici 'vdreti' v podzavest in vanjo vprogramirati nova navodila (prepričanja).

S tem znanjem je postalo razvozljevanje mojih miselnih zank, v katere sem se ujela, otročje lahko. In s tem sem se začela osvobajati in transformirati prej nepredstavljive preboje.

Danes lahko rečem sprememba je otročje lahka in vsak jo lahko doseže. In to po bližnjici! A le, če je dovolj motiviran in odločen. In celo še bolje: Vse to je zares le stvar trenutka in ne dolgih let, kaj šele desetletij. A le s pravimi znanji in tehnikami.

 Če vam moja izkušnja zveni znano in se tudi vi počutite, da ste preizkusili že malo morje tehnik, metod, a še vedno ostajate zataknjeni na mestu s svojo težavo, potem ste tudi vi pripravljeni na preboj, ki bo prinesel globoko in trajno spremembo v vašem življenjih in vam izboljšal vsa področja življenja, še posebej vašo samozavest, lastne vrednost, zaupanje in vero vase.

Poslanstvo

Z učinkovitimi, najhitreje delujočimi in naprednimi tehnikami za reprogramiranje uma in s pomočjo hipnoze pomagati čim večjemu številu ljudi ven iz ujetosti začaranega kroga bolezni, nesamozavesti, neuspeha, slabih odnosov, revščine, slabe lastne vrednosti...

Pomagati posameznikom, da svoje šibkosti spremenijo v svojo moč in zaživijo srečno, izpolnjeno življenje. Da ustvarijo in začutijo obilje.

Kajti verjamem, da srečni in izpolnjeni ljudje nimajo potrebe po ustvarjanju konfliktov, zato lahko prispevajo k širitvi miru, zdravja, sreče, stabilnosti, sodelovanja....

Zato je moje poslanstvo širiti znanje obvladovanja sebe in uspešnega prepričevanja, vplivanja ter strateškega komuniciranja. Ter postati najbolj vplivna slovenska hipnotizerka, promotorka osebne rasti in prepričevalne komunikacije.

Anjina hipnoza v medijih

Anjin sodoben pristop k hipnozi in tehnike za reprogramiranje prepričanj ter uspešnega prepričevanja in vplivanja so pritegnile tudi zanimanje številnih medijev, kot so Delo, Story, Marketing magazin, Suzy, Svet24 in številne druge. Več si lahko ogledaš tukaj.

NAROČI SE NA ANJIN YOU TUBE KANAL IN SPREMLJAJ:

  • Formule za osebno rast in reprogramiranje prepričanj.
  • Inspiracije za zdrav življenjski slog.
  • Nasvete za preprečevanje izgorelosti, nespečnosti, tesnobe in povečevanje samozavesti, izboljšanje prepičevalskih sposobnosti.

Poveživa se na družabnih omrežjih

Prijavi se na e-novice