Izjave in uspehi strank

Prišla sem čisto brez pričakovanj in nisem si niti mislila, da bom šla tako globoko kot sem šla. Mislila sem, da imam problem shrano, pa se je izkazalo, da sploh ni problem v hrani, ampak v nadzorovanju ‘mojih načel’ in obvladovanju vsega. Ker sem se kot otrok morala naučiti nadzorovati svoja čustva, je sedaj vse izbruhnilo ven. Počutim se veliko lažja in izkušnjo bi vsekakor ponovila, če bi ponovno videla, da nečesa ne morem predelati.

Kati

Od prvega trenutka sem se počutila sproščeno in varno, da lahko svobodno raziščem svoje izzive ter spoznam in zložim vse ‘slike’, ki so se mi med najinim pogovorom pokazale.

Zame je bilo pomembno to, da em imela prostor, da sem sama prišla do spoznanj in lahko sama začutila, kje so moje blokade in kje so moje rešitve.

Med pogovorom sem v telesu dejansko čutila, kje so moje blokade in strahovi ter olajšanje, ko sva ta vzorec prekinili.

Po terapiji sem čutila moč, varnost, trdnost, prizemljenost – to po kar sem prišla.

Hvaležna sem za priložnost, da sem lahko delala s tabo in, da vem na koga se lahko obrnem v situacijah, ko sama ne najdem odgovora.

Hvala, iskreno 🙂

Sara

S hipnozo sem se spogledovala kar nekaj časa, predstavljala mi je tudi izziv, ker sem bolj logični tip in sem večinima ‘v glavi’. Zato sem tudi bila v dvomih, če bom sploh lahko padla v trans… Pa me je presenetilo… Iznenada… 🙂 Sploh ne vem kdaj in kako. 🙂  Dobila sem kar nekaj uvidov in AHA momentov. Poleg resnega dela sem se nekontrolirano tako smejala, kot se že dolgo nisem. To je ta občutek, ki sem si ga roko na srce želela, pa ga zadnje čase nikakor nisem uspela priklicati nazaj. Ko čutiš to radost, veselje, srečo… Nepopisno. Prišla sem sicer z malo drugačnim namenom, ampak očitno je podzavest naredila svoje… Zopet sem dobila nazaj to, kar sem si želela. Sedaj vem kaj mi je pomembno v življenju. In vem kaj moram narediti, da do tega pridem. Odgovori, ki sem jih dobila, so me kar malce presenetili… Izkušnja je bila resnično čustveno intenzivna. Brez olepšavanja. Konkretno kopanje po podzavesti. Anja, hvala ti iz srca za to izkušnjo. Dvomim, da bom lahko pozabila to paleto občutkov. Sedaj vem, da je to v meni.  Hvala ti iz ❤️!

Bojana

V prvi vrsti hvala za povsem novo izkušnjo. Presenečena sem bila nad sabo, kako globoko sploh zmorem razmišljati in kako si me z vprašanji, ki so mimogrede bili včasih zelooo težki in sem se bala, da nanje ne bom mogla odgovoriti, popeljala do večih rešitev nekega problema. Ne morem verjeti, kako se telo odziva, na moje reakcije, na moja čustva, na probleme, ki sem jih besedno izrazila. Ko sva končali, sem se počutila ‘očiščena’ vseh mojih težav, problemov. Predvsem sem dobila neko potrditev, da moram delati na sebi, če želim živeti polno in si ne delati problemov brez veze. In ko bom postavljala meje tudi odraslim bo pomenilo, da se imam rada in ne bom nobenemu dovolila, da me prizadenejo. Danes nimam več kepe v želodcu in imam lep sproščujoč, len, sanjavi dan, ki si ga je treba večkrat privoščiti.

Urška

Hipnoterapija pri Anji je nekaj res čarobnega in daleč stran od karkoli strašnega. Skozi pogovor me je Anja privedla do t.i. hipnoze. To stanje bi opisala kot stanje, v katerem sem se počutila enako kot je stanje tik predenj zaspim, le da sem lahko v tem stanju ostala dlje. Kar me je pa najbolj impresioniralo pa je bilo, da po hipnozi, ko me je Anja zopet povprašala kako bi se počutila ob konkretnem dogodku, ki sem ga tekom pogovora z njo opisala kot travmatičnega zame, se mi iskreno povedano, po hipnozi sploh ni zdel več tako travmatičen, saj sem na sam dogodek gledala z drugačnim pogledom. Seveda pa se s hipnoterapijo ne konča, ampak je naloga, da spoznanja tekom hipnoterapije, preneseš v svoj vsakdan, kar je lažje, kot če te izkušnje s hipnoterapijo ne bi imela. Priporočam!

Mateja

Hipnoterapija pri Anji je bila nekaj čisto novega, saj takšne izkušnje še nisem imela, niti do te izkušnje še nikoli nisem imela občutka, da sem slišana na tako globok način. Bila sem sproščena in sem se zelo dobro počutila.

Do te izkušnje sem si predstavljala, da, ko si v hipnozi pomeni, da spiš oz. da si v drugem stanju, ko se ne zavedaš okolice. A ko sva z Anjo začeli s hipnoterapijo, me je proces tako potegnil vase, da o tem sploh nisem razmišljala.

Moja težava so bile nočne more, ki jih nisem znala ustaviti, in po hipnoterapiji nisem takoj vedela, da sem rešila težavo, saj sem odgovore dobila v obliki občutkov, ki niso bili čisto v obliki direktnih razumskih odgovorov. A ko so se mi naslednjič pojavile moraste sanje, sem  ugotovila, da mi je hipnoterapija pomagala težavo rešiti, saj sem dobila moč nad svojimi sanjami in sem jih lahko takoj prekinila ter niso imele več vpliva na moje počutje.

Marina

Za obisk hipnoterapije me je gnala želja po rešitvi težave in radovednost na kakšen način bo vse potekalo in kako globoko bova uspele priti. Izkušnja se mi je zdela zelo prijetna. Anja te vodi skozi terapijo lahkotno, da nimaš pravega občutka, kot da si pri terapevtu; gre ČEZ TO – poskrbi, da si čimbolj sproščen. Na tak način se z lahko prepustiš, da te odpelje…  s ciljem do bistva težave.  Hipnoterapijo sem doživela z veliko smeha 🙂 Kljub resnosti situacije in težave, ko sva zadevo začeli lupiti, sem v prvi fazi terapije imela spontane napade smeha. No, kasneje je smeh pojenjal in zaplavala sem v globino problema; vedno ob varnem vodenju Anje. Prej ali slej se zgodi, da malo »zalutaš« in zato je tam Anja, ki te hitro pripelje nazaj.

V bistvu sva prišli do bistva težave – čisto nekje drugje, kar sem mogoče nezavedajoč se,  pričakovala; ampak vse je povezano in čisto logično – se ujema. Zato sem vesela, da sem prišla na terapijo, ker me je osvobodila – dodatno še določenih starih podzavestnih vzorcev, kljub temu, da redno delam različne vaje (povezano dihanje ipd.). Mislim, da je za očiščenje ujetih bolečinskih teles potrebnega precej truda in discipline, saj se tekom let material konstantno nalaga, na dnevni ravni. Zato hipnoterapijo absolutno priporočam, ker mislim, da precej pripomore k HITREJŠI rešitvi težave. Vsaj jaz sem vse skupaj tako doživela.

POMEMBNO: nobene potrebe ni po strahu, saj imaš vedno nadzor nad situacijo in ponovno: odvisno koliko sama želiš in dovoliš iti globoko, da se »težava začne lupiti kot čebula«.

Hana

Ko sem prišla, nisem nič pričakovala in sem bila zelo pozitivno presenečena. Ko sem na srečanju prišla do odgovora, tega sprva nisem še čisto dojela. A se je v prihodnjih dneh izkazalo, ko so se mi stvari kar odpirale in sem povezovala dogodke iz preteklosti in odnose z ljudmi. Terapija se mi je zdela še najbolj sorodna regresiji, le da je bilo tu vse spontano in so odgovori izhajali iz mene. Tako da mi je bilo tukaj zelo všeč, ker sem se res osredotočila na svoje občutke. Zelo sem zadovoljna, da sem prišla do ugotovitve, kaj je problem. Zelo zanimiva izkušnja in vidim, da lahko ta metoda zelo pomaga.

Metka

Na Anjini terapiji so na površje prišle stvari iz podzavesti in do mene je prišel ‘AHA’ moment, ki mi je odprl nove poglede na življenje. Določene dogodke iz preteklosti sem enostavno videla širše, bolj jasno in z več razumevanja.

Irena

Na začetku hipnoze sem bila v pričakovanju in polna upanja, da bom rešila določeno težavo. Ker sem v zadnjih letih obiskala že kar nekaj terapij, ki so v večini reševale površinske zadeve, sem že nekaj časa čutila, da se vrtim v začaranem krogu in ne morem v globino, v srž mojih težav.

Anja mi je rekla, da bom s te terapije odšla nasmejana (»Cilj je, da na koncu te terapije stopiš skozi ta vrata nasmejana in da rešiš svojo težavo.«). Sicer sem se vljudnostno nasmejala, ampak sem si mislila, da se to pa prav zares ne bo zgodilo.

Med terapijo mi je Anja postavljala različna vprašanja in me vodila. Na začetku sem dokaj hitro in lahkotno odgovarjala in mi je bilo všeč, da sem lahko vse pojasnila, nato pa sem imela vse bolj občutek, da postajajo vprašanja zahtevnejša in na neki točki sem se počutila ‘stisnjena v kot’. Takrat bi najraje vstala in odšla, ampak ker je na drugi strani mene vendarle sedela Anja, sem se potrudila in ostala. V tistem trenutku nisem čisto zares dojela, da se je ravno takrat zgodil zares globok preboj. Po tem trenutku obupa in res težkih občutkov sem začutila nekakšno praznino, zaprla oči, okoli zgornjega dela glave sem čutila nekakšno migotanje in zelo močne energije, v telesu pa praznino in energijo, ki se je nekako nalagala od tal pa vse do vrha mojega telesa.

Anja me je ves čas vodila zelo odločno, kar malček strogo, pa vendar zelo nežno. Na točki preloma me je potisnila naprej in me takoj opogumila, da mi gre dobro…

In… na koncu sem dejansko čutila ogromno hvaležnosti in skozi vrata sem zares odšla nasmejana.

Jana

Terapija z Anjo je bila neverjetna izkušnja. Sama sem bila brez pričakovanj kako naj bi sama terapija izgledala ter kakšne rezultate in odgovore bom prejela po terapiji.

Med pogovorom s terapevtko Anjo sem dobesedno odšla v nek drug svet.  Počutila sem se nadnaravno sproščena in odsotna. Odvijat so se mi začeli dogodki in slike ter nad tem nisem imela kontrole in niti vpliva. Enostavno bila sem ‘odsotna’ za kar precej časa.

Po terapiji sem bila več kot zadovoljna nad rezultati in vsemi odgovori, ki sem jih prejela. Presenčena sem bila kako lahko moje misli dobesedno zapustijo telo in delujejo izven njega, v popolnem stanju miru in sproščenosti; kaj takega nisem doživeka nikoli prej. Neverjetno kaj vse lahko s to terapijo dosežemo. Vsakemu bi priporočala da poskusi vsaj enkrat v svojem življenju.

Ticiana

Kar sem dozivela in spoznala na hipnozi sem neizmerno hvalezna z vsakim delčkom svojega telesa!

Občutila sem tak mir v sebi, tako povezavo s sabo, zaupanje kot že dolgo ne, če sploh kdaj. Moram reči, da sem prišla z visokimi pričakovanji, čeprav zares nisem vedela kaj sploh pričakovati in vsa moja ‘pričakovanja’ so bila 1000x presežena. Tako v čustvenem, duhovnem kot miselnem smislu. Zavedam se, da je to korak k spremembi na bolje in koliko korakov je potrebno se prehoditi.

Ko sem se peljala iz hipnoze, sem čutila tako prisotnost, prisotnost v trenutku, v okolici (pozorna sem bila na stvari, ki jih na poti naprej sploh nisem opazila), počutila sem se nekako polno, ampak hkrati noro utrujeno in sem sla kar spat ko sem prišla domov 😊

Hvala za tvoj čas, podporo in razumevanje.

Saša

Prijavi se na e-novice