KAKO SE NAJLAŽJE SOOČIMO IN OBVLADAMO SPREMEMBE (VIDEO)

Početi stvari prvič ali stopiti v neznano je lahko precej zastrašujoče in zahteva veliko poguma. Tudi zame v tem primeru.  

Če so nam spremembe vsiljene od zunaj, takrat tako nimamo druge, kot da se nekako spoprimemo z njimi. A le malo je junakov, ki bi se pri zdravi pameti brez pomislekov in brez strahu vrgli v nekaj novega, neznanega, neudobnega. Pa naj naš razum še tako ve, da to rabimo, da bi lahko stopili na naslednjo stopničko v našem razvoju.

Takrat šele ugotovimo, kako kreativni znamo biti pri iskanju izgovorov: zakaj mogoče pa le še ni pravi čas, da gremo v to. Hmmm, ja, znano, a ne?!

Idealno bi bilo, da nas ne bi bilo strah, ampak bi imeli dovolj poguma, volje, znanja, vznemirjenosti in strasti, da bi nas to poganjalo naprej v to koristno ‘mazohistično’ dejanje.

Težava je, če nas je preveč strah sprememb, da se zakrčimo.  V krču pa težje najdemo rešitve in slabše delujemo. In potem se naše prepričanje potrdi – da so spremembe, ki prihajajo, res grozne. In to nas potem lahko drži na mestu kot talca, da ostanemo zaciklani.

A slej ko prej pride dan, ko obstoječe (nekoč udobno) stanje postane bolj boleče in neprijetno kot premik naprej v neznano, neudobno… In to je razlog, da so tudi spremembe na bolje lahko sprva boleče…

In takrat ti bo prišla prav omenjena strategija za soočanje s spremembami, ki jo predstavljam v prvem videu, ki naznanja novo serijo videjev, v katerih bom razkrivala trike, bližnjice in najučinkovitejša orodja za ‘s-hack-anje svojega uma, na podlagi kvantne fizike, epigenetike, nevroznanosti, hipnoze, nlp, kognitivne znanosti, klasične psihologije in propagande.

Zate pripravljam nove vsebine na to temo, nove programe, delavnice!

Če si želiš dvigniti kakovost svojega življenja in si se pripravljen/a podati izven cone udobja, spremembam nasproti, vabljen/a na skupne dogodivščine in raziskovanje z mano.

Če te zanima, kako okrepiti in uporabiti moč uma, reprogramirati svoje prepričanje, boljše obvladovati sebe, dosegati želene cilje ter uspešneje obvladovati kakršne koli razmere, predlagam da si ogledaš video in se naročiš na prejemanje mojih informacij, da boš redno obveščen/a. 

 

Naslovna fotografija: Pexels

Prijavi se na e-novice