S KVANTNIM KREATORJEM NA NOČI KNJIGE IN SEJMU NA ZRAKU (VIDEO)

Tokrat sem se znašla pred kamero simpatične Maje Martinuč na nedavnem knjižnem Sejmu na zraku in Noči knjige v parku Zvezda v čudovitem ambientu.

Govorili sva o knjigi Kvantni kreator, ki vsebuje trike kako ‘s-hack-ati’ naš um ali možgane, da uresničimo čim več svojih ciljev in končno ujamemo srečo, ki jo ves čas lovimo.

Maji sem med drugim zaupala, da sem sama velik ‘nejeverni Tomaž’, zato me je med drugim zanimalo na kakšnih temeljih sloni duhovnost in kakšna je povezava med duhovnostjo in našimi umi, percepcijo, prepričanji… Raziskovanje za knjigo me je tako vodilo do kvantne fizike, epigenetike, nevroznanosti, kognitivnih znanosti, hipnoze, nevrolingvističnega programiranja, psihologije in podobno.

Pri pisanju knjige pa me je gnala predvsem želja, da naredimo ta kvantni skok ven iz zaciklanosti, stagnacije, nemoči v naše skrite rezerve in neskončen potencial, ki ga nosimo v sebi. Pri tem pa sem na podlagi najnovejših ugotovitev omenjenih znanosti ponudila orodja, ki nam lahko ponudijo bližnjico.

Moj končni cilj pa ostaja, da bi čim več ljudi to znanje spravilo v življenje ali iz teorije v prakso.

Več o knjigi Kvantni kreator

Prijavi se na e-novice