Z VIZUALIZACIJO IN INTUICIJO DO KREATIVNE MANIFESTACIJE IN IZPOLNJENEGA ŽIVLJENJA

Intervju z Malo Kline

Smisel naših življenj je v osnovi zagotovo v čim bolj natančni manifestaciji naših srčnih želja.

Ko se odločno in trmasto podamo na to pot, se vsekakor zavežemo nenehni osebnostni rasti in učenju (osvajanju lekcij, s katerimi nas življenje sooča). Pri tem se srečamo s prenekaterimi ovirami, ki jih moramo premagati. Ker živimo v svetu in času, ki časti predvsem razum ali intelekt, se za večino kot ena najpomembnejših ovir pokaže: dostop do naše podzavesti, kjer se nahajajo vsa obstoječa prepričanja, travme, čustvene odvisnosti, blokade…

Zato imamo večinoma oviran dostop do notranjega sveta intuicije, domišljije, vizualizacije, lucidnega sanjanja, saj ne le da nismo bili naučeni, kako jih uporabljati, ampak smo se naučili vse te lastnosti dojemati kot drugorazredne. Že v izobraževalnem procesu se ceni le, da nekdo preštudira ugotovitve drugih in jih reciklira v novo celoto. Medtem ko se popolnoma avtorskih konstruktov praktično ne priznava ali ceni. S tem se v nas utrjuje prepričanje, da so domišljiski in intuitivni uvidi nekredibilni.

A narava deluje po principu: česar ne uporabljamo, izgubljamo, saj začne izginevati. Kot pri mišicah: če jih ne krepimo, splahnijo. In tako sčasoma izgubimo stik s svojim bogatim notranjim svetom občutkov, vizij, podob. Dokler se ne lotimo nadgrajevanja naših kreativnih in manifestatorskih sposobnosti, se ne zavedamo, kako pomemben je ta svet. Enako ali celo nekoliko bolj kot naše mentalne sposobnosti. Saj vidimo v naravi, da narava in njeni organizmi lahko preživijo tudi brez razuma kot ga premore človek.

Ko pridemo do točke, da se odločimo okrepiti tudi te sposobnosti, šele dojamemo, koliko smo zamujali in kako napornejša je pot, ki jo vodi izključno intelekt. A kar je najhuje, izključno s pomočjo intelekta ne moremo doseči notranje izpolnjenosti. Lahko izpolnimo cilje in dosežemo uspehe, ki veljajo kot taki v splošni definiciji uspeha, a v notranjosti nas lahko še vedno puščajo prazne in nezadovoljne.

Pravijo, da v življenju pride učitelj, ko je učenec pripravljen. Tako je preko moje prijateljice v moje življenje vstopila Mala Kline. Prijateljica mi jo je predstavila kot najbolj neobsojajočo ali sprejemajočo osebo – s čimer se popolnoma strinjam. Hkrati pa lahko popolnoma brez slabe vesti še dodam, da je Mala Kline zares ena najbolj razsvetljenih oseb, kar sem jih srečala.

Delavnica Male Kline mi je odprla nove dimenzije sveta – mojega notranjega sveta, zato se mi je zdelo nujno, da to podelim s širnim svetom. Z Malo Kline sva se dobili proti koncu poletja in izprašala sem jo o vsem mogočem. Najin klepet pa je dobil tudi simbolično noto: saj sva ga začeli v senci (saj sva se srečali na dokaj vroč dan), ko pa sva zaključili pogovor sva se znašli popolnoma razsvetljeni od sonca, hehehe.

V pogovoru je Mala Kline predstavila:

  • svoje izkušnje pri delu z intuicijo, domišljijo, vizualizacijo in lucidnim sanjanjem.
  • Razkrila je svoje metode, ki ji pomagajo ohranjati mentalno-čustveno prisotnost v svetu kaosa.
  • Povedala je kako kombinira umetnost uravnovešanja prepuščanja in nadziranja/usmerjanja svojega bivanja in delovanja.
  • Kakšne so njene izkušnje s postavljanjem lastnih mej drugim, okolici ali morda celo sebi. In še veliko zanimivosti o tehnikah srfardske kabale svetlobe (ki se jih je naučila pri mentorici Catherine Shainberg), po katerih dela, predava in uči.

Če si tudi ti želiš izboljšati manifestacijo svojih srčnih želja, potem res priporočam Malino delavnico, po kateri sem prepričana, da nič ne bo več tako kot je bilo. Kajti ko enkrat dobimo dostop do naših notranjih vizij, lahko spreminjamo svoje negativne čustvene vzorce, razbijamo mentalne blokade, premagamo odvisnosti, izboljšamo odnose z drugimi, povečamo kreativnost, produktivnost, svoje obilje in še veliko več.

Vesela sem, da sta se najini poti z Malo Kline prekrižali ter da sem bila odprta za to prelepo in dragoceno izkušnjo, ki pa priznam, da je bila hkrati na trenutke tudi boleča, saj sem morala še kako ven iz svoje cone udobja.

Poglej si intervju in se seznani z najstarejšim znanjem, ki so ga častila že domorodna ljudstva na našem planetu.

Katera od stvari, ki jih je povedala Mala Kline, najbolj resonira s tabo?

Prijavi se na e-novice